Kompania

Ukaj është një kompani prodhuse e përpunimit  të drurit në Kosovë. Kompania Ukaj posedon fabrikën me siperfaqe 3000m2, Showroom Ukaj me hapsirë 1500m2 moderne dhe me standarde europiane.

Prodhimet Tona

Ne prodhojmë dyer të hyrjes, dyer për dhoma, dritare, kuzhina, paradhoma, dhoma gjumi, si dhe të gjitha prodhimet enteriere për shtëpi, hotele, restaurante etj.

Na Kontaktoni

Adresa: Magjistralja Pejë – Deqan Rr.186/4 Pejë, Republika e Kosovës 30000
Tel: 039-433-180, (+377) 44-139-353, (+386)49-300-838

Dhoma të ditës

Jepini shtëpisë tuaj një pamje dhe stil të ri me mobilet tona për dhoma të ditës. Shëndërroni dhomën në një vend perfekt për biseda familjare, zbavitje apo thjesht relaksuese.

Kuzhina moderne

Kënaquni duke qenë së bashku në dhomën e cila është kuptimi dhe zemra e çdo shtëpije. Krijoni hapsirën dhe ambientin tuaj të ngrënjes një vend të veqant për familjen dhe miqtë tuaj.

Dhoma gjumi

Krijoni oazën tuaj të qetë dhe relaksuese. Me dhomat tona të gjumit bëjeni dhomën tuaj një vend të përsosur për fillimin dhe mbarimin e çdo dite tuaj.

Mobilje për zyrë

Krijo një zyrë të bukur dhe me stil e cila punon aq sa edhe vet ju. Mobilet tona për zyrë kombinojnë stilin dhe funksionalitetin duke krijuar një ambient inspirues për punë.